The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό σουπιές 
1 κιλό σπανάκι 
15 κρεμμυδάκια φρέσκα 

1 ματσάκι άνηθος 
1 ματσάκι μάραθος 
λίγα φυλλαράκια δυόσμο 
300 γρ. λάδι 
αλάτι 
πιπέρι 
ρίγανη 
κύμινο 
χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

1.    Ζεματίζουμε τις σουπιές και τις κόβουμε κομμάτια κατά την αρέσκεια μας  Κατόπιν καθαρίζουμε, κόβουμε και πλένουμε καλά τα σπανάκια.

2.     Τα ζεματίζουμε κι αυτά, ίσα που τα βουτάμε στο ζεστό νερό.

3.    Τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τον μάραθο.

4.     Ρίχνουμε το λαδί σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τις σουπιές.

5.     Έπειτα ρίχνουμε το σπανάκι. Προσθέτουμε και μια κουταλιά ζωμό από τις σουπιές καθώς και το αλάτι.

6.     Μόλις πάρει βράση το περιεχόμενο της κατσαρόλας, προσθέτουμε τον άνηθο και τον μάραθο.

7.     Δεν βάζουμε πολύ ζωμό ή νερό γιατί τα σπανάκια βγάζουν το δικό τους και βράζουν και γρήγορα.

8.     Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Περιμένουμε ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει με το λάδι.

9.     Το λεμόνι το ρίχνουμε 1 λεπτό πριν κατεβάσουμε το λάδι από τη φωτιά.

10.                        Αν Θέλουμε προσθέτουμε κι άλλο λεμόνι, ανάλογα με το πόσο ξυνό το Θέλουμε.

    Μοναστηριακές Συνταγές

 

 

 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors