The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Η ομελέτα του μπαξέ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 6
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά για 4 άτομα

6 αυγά

1 μέτριο κρεμμύδι

1 μέτριο κολοκύθι

1 μέτρια πιπέρια (Φλωρίνης )

Ανάλογο  αλάτι

Ανάλογο  πιπέρι

20 γρ. Δυόσμο

10γρ.Ανιθο 

100γρ.  Γραβιέρα

40 γρ. Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το κρεμμύδι το κόβουμε σε λεπτές φέτες το βάζουμε στο τηγάνι, πλένουμε και καθαρίζουμε  το κολοκύθι ,το τρίβουμε στον χοντρό  ρεντέ  κόβουμε και την πιπεριά( αφού την έχουμε πλύνει  πρώτα )σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια (Ζουλιέν) και τα προσθέτουμε και αυτά μέσα στο τηγάνι ρίχνουμε και το λάδι και τα σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι να μαραθούν λίγο ,σε ένα μπολ χτυπάμε τα 6 αυγά με ένα πιρούνι .Όταν είναι έτοιμα τα υλικά στο τηγάνι ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά το αλάτι πιπέρι άνηθο δυόσμο και τη γραβιέρα , κουνάμε ελαφρά το τηγάνι και όταν καταλάβουμε ότι έχουν κάνει απο κάτω κρούστα τότε γυρνάμε την ομελέτα και από την άλλη μεριά να ψηθεί για λίγο ακόμα και είναι έτυμη ….

 

Συμβουλές μας

Για να καταλάβουμε ότι έκανε κρούστα από την πλευρά που είναι στο τηγάνι που δεν βλέπουμε, μπορούμε να στρίψουμε την ομελέτα με το χέρι μας και αν γυρίζει είναι έτυμη…

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors