The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχάρι κοκκινιστό με παπαρδέλες

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

1κιλο μοσχάρι

500γρ, παπαρδέλες

300γρ, ντομάτα φρέσκια

1 μεγάλο κρεμμύδι

300ml, νερό

Αλάτι ανάλογο

1πρέζα πιπέρι

1πρέζα κανέλα

1πρέζα μοσχοκάρυδο

½ φύλο δάφνης

Ελάχιστο δεντρολίβανο

80γρ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1.    Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας

2.    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με το ελαιόλαδο

3.    Προσθέτουμε  το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό από τις δυο μεριές

4.    Ρίχνουμε  όλα τα  υπόλοιπα υλικά μέσα στην χύτρα  και κλίνουμε το καπάκι της

5.     μαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά ανάλογα με την χύτρα που έχουμε

6.    Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράση μαζί με λίγο αλάτι

7.    Όταν πάρει βράση ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά

8.    Βράζουμε για 5-6 λεπτά και σουρώνουμε

9.    Στην κατσαρόλα λιώνουμε λίγο βούτυρο και προσθέτουμε τα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά

Το φαγητό μας είναι έτυμο και μπορούμε να σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη

  

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors