The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Λάχανο με μοσχάρι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

1 Κιλό ποντίκι μόσχου

1 Μέτριο λάχανο

200γρ. Ντομάτα η χυμό ντομάτας

1 Μεγάλο κρεμμύδι ξερό

1 κουτάλι σούπας Κόκκινο πιπέρι γλυκό

Μαύρο πιπέρι σε κόκκους

Αλάτι

1 Δαφνόφυλλο

150ml. Ελαιόλαδο   

2τεμ. Καρότα μετρίου  μεγέθους

4-5 Φύλα σέλινο ψιλοκομμένα

1 Σελινόριζα ψιλοκομμένη καρέ 

1 κιλό Νερό 

Εκτέλεση

1.    Σε μια χύτρα θα βάλλουμε το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το κρέας να σοταριστούν

2.    Θα τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά και θα προσθέσουμε την ντομάτα το αλάτι τα πιπέρια το φύλο δάφνης και το μισό νερό

3.    Θα κλίσουμε την χύτρα και θα μαγειρέψουμε για 8-10 λεπτά

4.    Στην συνάχια θα κλίσουμε την εστία μας και αφού πέσει η πίεση από την χύτρα και μπορούμε να την ανοίξουμε θα προσθέσουμε και τα υπόλοιπα υλικά

5.    Θα κόψουμε το λάχανο σε χοντρά κομμάτια και θα το προσθέσουμε και αυτό μέσα στην χύτρα μας

6.    Ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά ακόμα και το φαγητό μας είναι έτοιμο

7.    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors