The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχάρι τας κεμπάπ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

1000γρ. μοσχάρι σπάλα 

250γρ. ντομάτα τριμμένη

100ml.ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

αλάτι, πιπέρι

¼ κουταλάκι κανέλα 

¼ κουταλάκι μοσχοκάρυδο

1 πρέζα γαρίφαλο τριμμένο

1 κουταλάκι ζάχαρη

100ml. κόκκινο κρασί

Εκτέλεση

1.    Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά το κρέας

2.    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με το ελαιόλαδο

3.    Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό

4.    Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά

5.    Ρίχνουμε και λίγο νερό, περίπου 250ml. Ανακατεύουμε και κλίνουμε την χύτρα

6.    Αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει η χύτρα μας

7.    Κλίνουμε την εστία και το αφήνουμε επάνω στην φωτιά για άλλα 8-10 λεπτά

8.    Ανοίγουμε το καπάκι όταν μας το επιτρέπει η χύτρα και σερβίρουμε

Καλή επιτυχία. Ακολουθεί βίντεο

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors