The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Χοιρινή μπριζόλα σωτέ με πουρέ πατάτας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

2. Μπριζόλες χοιρινές

100ml. Κόκκινο κρασί

40ml. Ελαιόλαδο

Πιπέρι

Αλάτι

Υλικά για πουρέ πατάτας

3 Πατάτες φρέσκιες

100ml. Φρέσκο γάλα

80γρ. Βούτυρο

Αλάτι πιπέρι 

Μοσχοκάρυδο

 Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, προσθέτουμε το λάδι και βάζουμε μέσα τις μπριζόλες
  2. Τις σοτάρουμε καλά και από τις δυο πλευρές και τις σβήνουμε με το κρασί
  3. Αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί και κλίνουμε το καπάκι
  4. Ψήνουμε για 10-12 λεπτά προσέχοντας να μην στεγνώσουν η μπριζόλες, αν χρειαστεί ρίχνουμε ελάχιστο νερό και όταν περάσει ο χρόνος είναι έτοιμες

Εκτέλεση για τον πουρέ

  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν με λίγο νερό
  2. Όταν βράσουν στραγγίζουμε το νερό και βάζουμε τις πατάτες μέσα στο σκεύος που τις βράσαμε
  3. Με το εργαλείο του πουρέ λιώνουμε τις πατάτες και όπως είναι ζεστές ρίχνουμε το βούτυρο, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα
  4. Ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμος ο πουρές

Καλή  επιτυχία

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors