The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχάρι με αρακά

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά:

1,100 γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι)

600 γρ. αρακά κατεψυγμένο

2 καρότα

100 ml. ελαιόλαδο

400 γρ. στοματάκι κονκασέ

1 ματσάκι άνηθο

αλάτι, πιπέρι

300 ml. νερό

Εκτέλεση

1.    Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίζει

2.    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και την βάζουμε στην εστία να κάψει το λάδι,

3.    προσθέτουμε το κρέας για να το σοτάρουμε λίγο.

4.    Κατόπιν προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε και αυτό λίγο

5.     σβήνουμε με την ντομάτα, προσθέτουμε τον αρακά  και το νερό

6.    Κόβουμε τα καρότα σε φετούλες αφού τα έχουμε καθαρίσει πρώτα και τα προσθέτουμε και αυτά μέσα στην κατσαρόλα.

7.    Ρίχνουμε το πιπέρι και το αλάτι και ψιλοκόβουμε και τον άνηθο,  τον ρίχνουμε και αυτόν μέσα.

8.    Κλίνουμε την χύτρα και μαγειρεύουμε το φαγητό για 15-20 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει η βαλβίδα

9.      Άλλα 15 λεπτά αφήνουμε την χύτρα μας επάνω στο μάτι με κλιστεί την εστία έως ότου να μπορούμε να ανοίξουμε το καπάκι και το φαγητό μας είναι έτοιμο   

 Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors