The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Χοιρινό με σέλινο, αυγολέμονο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά:

1 κιλό χοιρινό κρέας (σπάλα)

550 γρ. σέλινο

300 γρ. πράσο

120 ml. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

2 λεμόνια

1 αυγό

800 ml. νερό

10 γρ. αλάτι, λίγο πιπέρι

Εκτέλεση:

1.    Πλένουμε και καθαρίζουμε το σέλινο, βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει για να ζεματίσουμε το σέλινο

2.    Κόβουμε το πράσο και το κρεμμύδι, βγάζουμε  το σέλινο από το νερό που βράζει και το κόβουμε και αυτό

3.    Στην χύτρα μας βάζουμε το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το πράσο να σοκαριστούν λίγο

4.    Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό για λίγο, κόβουμε τα σέλινα σε πιο μικρά κομμάτια και τα βάζουμε και αυτά μέσα στη χύτρα

5.    Προσθέτουμε και το νερό το αλάτι το πιπέρι κλίνουμε τη χύτρα και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά  σβήνουμε την εστία, αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά

6.    Ανοίγουμε την χύτρα και ετοιμάζουμε το αυγολέμονο

7.    Προσθέτουμε και το αυγολέμονο και το φαγητό μας είναι έτοιμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors