The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 Υλικά:

1300 γρ. μοσχάρι

370 γρ. ντομάτα τριμμένη

1 κρεμμύδι

2 ξυλάκια κανέλα

4 καρφάκια γαρίφαλο

90 ml. ελαιόλαδο

12 γρ. αλάτι

Λίγο πιπέρι

500 γρ. κριθαράκι

1800 ml. νερό

Εκτέλεση:

1.     Βάζουμε στην χύτρα το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να σοταριστούν λίγο

2.     Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε και αυτό

3.     Σβήνουμε το κρέας με την ντομάτα την τριμμένη και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το κριθαράκι

4.     Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα, γαρίφαλο και το νερό κλίνουμε την χύτρα και την αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει

5.     Μετά ανοίγουμε την χύτρα βγάζουμε το κρέας σε ένα ταψί μαζί με το ζωμό και προσθέτουμε το κριθαράκι

6.     Το τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά  

7.     Βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο και το φαγητό είναι έτοιμο

Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο βίντεο

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors