The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κουνέλι τηγανιτό

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά :

1 κουνέλι

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κλωνάρι δεντρολίβανο

1 σκελίδα σκόρδο

Σπορέλαιο για το τηγάνι

2 αυγά

Λίγη τριμμένη φρυγανιά

Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση :

1.    Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες αφού πρώτα έχει γδαρθεί. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.

2.    Παίρνουμε μια λεκανίτσα για να φτιάξουμε την μαρινάτα μας οπού ανακατεύουμε μέσα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το δεντρολίβανο, το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.

3.    Βάζουμε τα κομμάτια από το κουνέλι μέσα στην μαρινάτα μας, την σκεπάζουμε με ένα καπάκι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για τρεις ώρες περίπου

4.    Βγάζουμε την λεκάνη από το ψυγείο, παίρνουμε τις μερίδες του κουνελιού από την μαρινάτα και τις αφήνουμε να στραγγίσουν

5.    Βάζουμε στην φωτιά το τηγάνι με μπόλικο σπορέλαιο να κάψει καλά

6.    Παίρνουμε ένα ένα τα κομμάτια από το κουνέλι και με την σειρά πρώτα τα αλευρώνουμε, μετά τα περνάμε από τα χτυπημένα αυγά, μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα βάζουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι να τηγανιστούν καλά για περίπου ένα τέταρτο της ώρας από κάθε πλευρά

7.    Σερβίρουμε το κουνέλι ζεστό με σαλάτα εποχής.

Καλή επιτυχία.

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors