The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Σπανακόρυζο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 6
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά

    1   κιλό σπανάκι

    1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

    1 μάτσο άνιθο

     χυμό λεμονιού

Αλάτι

Πιπέρι

Δυόσμο ξερό 1 κουταλάκι του γλικού 

   100 γρ. ρύζι καρολίνα 

    80.γρ. ελαιόλαδο

    500.γρ, Νερό

Καθαρίζετε και πλένετε το σπανάκι. Το ζεματάτε σε βραστό νερό, το στραγγίζετε αμέσως και το κόβετε. Ζεσταίνετε το λάδι στη χύτρα και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε το σπανάκι, το νερό,το ρύζι τον άνιθο, αλάτι, πιπέρι,δυόσμο και το λεμόνι.   

Κλείνετε τη χύτρα και μαγειρεύεται το φαγητό για 10 λεπτά, το αφήνετε να καθίσει για 8-10 λεπτά ακόμα και σερβίρετε για 4-5 μερίδες   

Καλή όρεξη 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors