The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Φασολάκια Λαδερά

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά:

1 κρεμμύδι

3 σκελίδες σκόρδο

½ ματσάκι μαϊντανό

130 ml. ελαιόλαδο

400 γρ. ντοματάκι κονκασέ

1 κιλό φασολάκια πλατιά

1 κουταλάκι γλυκού δυόσμο

αλάτι, πιπέρι

200 ml. νερό

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε το σκόρδο  και το κρεμμύδι και τα ψιλοκόβουμε
  2. Βάζουμε σε  μια κατσαρόλα  το ελαιόλαδο,  τοποθετούμε την κατσαρόλα στην εστία και ανεβάζουμε την ένταση στην μεγαλύτερη σκάλα.
  3. Ρίχνουμε το κρεμμύδι  και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για λίγο.
  4. Ρίχνουμε και τα φασολάκια όπως είναι παγωμένα από την κατάψυξη και τα σοτάρουμε και αυτά λίγο
  5. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα ντοματάκι ψιλοκομμένα και  όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός τον μαϊντανό.
  6. Πλένουμε καλά τον μαϊντανό και τον ψιλοκόβουμε στο τέλος ρίχνουμε και τον μαϊντανό μέσα στην κατσαρόλα και κλείνουμε το καπάκι της χύτρας
  7. Μαγειρεύουμε το φαγητό για 5 -7 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει και θα ανέβει η βαλβίδα.
  8. Σβήνουμε και αφήνουμε την χύτρα επάνω στην εστία μέχρι να μπορούμε να ανοίξουμε το καπάκι.  Το φαγητό μας είναι έτοιμο

Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο βίντεο 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors