The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Ζαμπονοκασερόπιτα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 5
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά:

    3 αυγά
    1/4 τυρί φέτα
    1/4 κασέρι της αρεσκείας μας
    300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους

    πιπέρι (όχι αλάτι)
    1 κιλό φύλλο σφολιάτας
    λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού

Εκτέλεση:

 

  1 Σε ένα μπολ τρίβουμε με το χοντρό τρίφτη το κασέρι και τη φέτα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το πιπέρι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.



2 Αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη το ταψί, τοποθετούμε τη μισή σφολιάτα και στρώνουμε το μείγμα των τυριών. Από πάνω βάζουμε την άλλη μισή σφολιάτα και την αλείφουμε με νερό.


3 Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο, στον αέρα, για περίπου 30-40λεπτά.


4 Χαράζουμε  την πίτα λίγο πριν ψηθεί.

Καλή επιτυχία

 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors