The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Χορτοφαγική σπανακόπιτα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

1 πακ. φύλλο θρακιώτικο

1 ½ κιλό σπανάκι

1 κρεμμύδι ξερό

½ ματσάκι άνηθο

1 κουτ. σούπας ξερό δυόσμο

200-250ml. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

λίγο νερό

Εκτέλεση

1.    Πλένουμε το σπανάκι το στραγγίζουμε  και το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια

2.    Ρίχνουμε το αλάτι στο σπανάκι και το τρίβουμε λίγο

3.    Σε ένα ταψί βάζουμε στον πάτο του το ελαιόλαδο και απλώνουμε δυο φύλλα

4.    Στύβουμε καλά το σπανάκι και το αναμιγνύουμε με όλα τα άλλα υλικά

5.    Απλώνουμε μια στρώση τη μισή ποσότητα από την γέμιση

6.    Βάζουμε ακόμα ένα φύλλο και το λαδώνουμε καλά

7.    Ρίχνουμε και την υπόλοιπη γέμιση και βάζουμε και το τελευταίο φύλλο από πάνω

8.    Το αλείφουμε καλά με το λάδι και το χαράζουμε ρίχνουμε ελάχιστο νερό και ψήνουμε για μια(1) ώρα στους 180 βαθμούς και είναι έτοιμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors