The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κοτόπουλο με μανιτάρια

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

250 γρ. μανιτάρια brown

2 τεμ φιλέτο στήθος κότας

½ κρεμμύδι ξερό

30ml ελαιόλαδο

30ml μαυροδάφνη

200ml κρέμα γάλακτος

1 πιπεριά Φλωρίνης

Αλάτι, πιπέρι

Σκόρδο ελάχιστο   

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
  2. Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι και τα αφήνουμε να μαραθούν καλά και να φύγουν όλα τα υγρά.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κοτόπουλο που το έχουμε κόψει σε λεπτά μπαστουνάκια και τα αφήνουμε να ψηθούν καλά.
  4. Στο τέλος ρίχνουμε και την πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι, ελάχιστο σκόρδο σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και σβήνουμε με την μαυροδάφνη.
  5. Το αφήνουμε λίγο να απορροφήσει το οινόπνευμα και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το βράζουμε για λίγο να δέσει η κρέμα και είναι έτοιμο.
    Καλή όρεξη. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors