The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Γαύρος Μαριναρισμένος με Μπούκοβο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

1 κιλό γαύρο

1 κουταλιά μπούκοβο

2 μικρές πιπεριές καυτερές

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

½  φλιτζάνι ξύδι

αλάτι  

πιπέρι

¼  κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο

Εκτέλεση

1.    Καθαρίζετε και πλένετε καλά το γαύρο, τον ξεκοκαλίζετε και τον βάζετε σε ένα μπολ.

2.    Προσθέτετε τις πιπεριές χοντροκομμένες και το μπούκοβο

3.    Αρκετό αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο και το δεντρολίβανο.

4.    Προσθέτετε στο μπολ το ελαιόλαδο το ξύδι και αφήνετε όλα τα υλικά μαζί με τον γαύρο να μαριναριστούν για 12 ώρες το λιγότερο

5.    Ανά τακτά διαστήματα γυρίζετε τον γαύρο από όλες τις μεριές.

6.    Μετά από τον χρόνο που χρειάζεται ο γαύρος είναι έτοιμος και μπορούμε να τον σερβίρουμε μαζί με τις πιπεριές και με ένα καλό ουζάκι η τσίπουρο

Καλή επιτυχία   

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors