The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Βάτος Αχνιστός

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 8
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά :

1 κιλό βάτο

1 μεγάλη ντομάτα

αλάτι

πιπέρι

θυμάρι

μαϊντανό

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

50 γρ. ελαιόλαδο

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

Εκτέλεση :

Πλένουμε τον βάτο τον βάζουμε στο σουρωτήρι να στραγγίσει. Περνούμε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι και το βάζουμε στην εστία να ζεσταθεί ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε ελαφρός. Στην συνεχεία βάζουμε τον βάτο μέσα στο τηγάνι κα προσθέτουμε όλα τα υλικά μας (την ντομάτα κομμένη σε μικρά καβάκια) και 100 γρ. νερό. Βάζουμε το καπάκι στο τηγάνι, μαγειρεύουμε για 10 λεπτά  ανοίγουμε το καπάκι ανακατεύουμε απαλά να μην διαλύσουμε τον βάτο και ανακινούμε το τηγάνι για να μην μας κολλήσει στον πάτο, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 10 λεπτά, τα τελευταία 2-3 λεπτά ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί χωρίς καπάκι για να φύγει η πολύ υγρασία,  μόλις περάσουν και τα τελευταία 2-3 λεπτά κατεβάζουμε το τηγάνι μας από την φωτιά. Σερβίρουμε στο πιάτο και γαρνίρουμε με φρέσκο μαϊντανό, λεμόνι και γλυκό κόκκινο πιπέρι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

Καλή επιτυχία.

 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors