Γλυκόξινη σαλάτα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

   Υλικά

150γρ. σπανάκι

150γρ. ρόκα

1κ.σ. ελαιόλαδο

1κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

1κ.γλ. μουστάρδα

μικρά κομμάτια παστέλι

φλούδες παρμεζάνας

 

    4 άτομα

 

    Εκτέλεση

1. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τη ρόκα και το σπανάκι

2. Σπάμε το παστέλι σε κομματάκια

3. Ανακατεύουμε το λάδι με το ξύδι και τη μουστάρδα σε ενα ποτηράκι

4. Τέλος τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ (ρόκα, σπανάκι, παρμεζάνα και το μείγμα μουστάρδας) και σερβίρουμε

 

®fotis38