The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Σάλτσα μπολονέζ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά :
 
500 γρ. κιμάς μόσχου 
85 γρ. ελαιόλαδο 
1 κρεμμύδι μέτριο 
1 σκελίδα σκόρδο 
1 ½  κ. σούπας ντοματοπελτέ
300 ml νερό 
Αλάτι 
Πιπέρι 
Θυμάρι ξηρό 
Βασιλικό ξηρό
Μοσχοκάρυδο τριμμένο
Κανέλα σκόνη
 
Εκτέλεση : 
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί, ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο, σοτάρουμε για ένα δυο λεπτά, στην συνέχεια τοποθετούμε τον κιμά και με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε πολύ καλά να σοταριστεί ο κιμάς. Ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, βασιλικό, μοσχοκάρυδο και κανέλα. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα, στο τέλος προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 25 λεπτά ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά ανά τακτά διαστήματα για να μην μας κολλήσει, αν χρειαστεί υγρασία συμπληρώνουμε με νερό. 
 
Καλή επιτυχία 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors