The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Ψαρόσουπα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

6-8 φιλέτα βακαλάου

1 κρεμμύδι

2 μεγάλα καρότα

110ml. ελαιόλαδο

6-8 κλωναράκια σέλινο

Αλάτι πιπέρι

1 λεμόνι

4-6 μέτριες πατάτες

1 ντομάτα

1600ml νερό περίπου  

Εκτέλεση

1.    Καθαρίζουμε και πλένουμε  τις πατάτες τα καρότα το κρεμμύδι, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

2.    Πλένουμε τα ψάρια και το σέλινο το οποίο το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

3.    Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί μέσα στην χύτρα, προσθέτουμε νερό και την βάζουμε στην φωτιά να βράσει.

4.    Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά από την στιγμή που θα αρχίσει να σφυρίζει και τραβάμε από την φωτιά.  αφήνουμε να πέσει η βαλβίδα.

5.    Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγο φρέσκο λάδι και τριμμένο πιπέρι

 

Για περισσότερα δείτε το βίντεο  

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors