The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κοτόσουπα Βελουτέ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά:

4 μπούτια κοτόπουλο

2 αυγά

1 λεμόνι

125 γρ. ρύζι Καρολίνα

60 ml. ελαιόλαδο

20 γρ. κόρν φλάουρ

8 γρ. αλάτι, λίγο πιπέρι

1500 ml. νερό

Εκτέλεση:

1.       Πλένουμε και κόβουμε τα μπούτια του κοτόπουλου

2.       Βάζουμε στην χύτρα νερό τα μπούτια από το κοτόπουλο και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το ρύζι το λεμόνι και τα αυγά

3.       Αφήνουμε το φαγητό μας να πάρει μια βράση χωρίς να κλίσουμε το καπάκι και μετά ρίχνουμε το ρύζι

4.       Κλίνουμε το καπάκι της χύτρας και βράζουμε για 15 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει να σφυρίζει η βαλβίδα

5.       Μετά σβήνουμε την εστία και αφήνουμε την χύτρα για άλλα 2-3 λεπτά επάνω στην εστία

6.       Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο χτυπώντας πρώτα τα ασπράδια και μετά ρίχνουμε τα κροκάδια και το λεμόνι προσθέτουμε λίγο λίγο τον καυτό ζωμό και μετά αδειάζουμε το μίγμα όλο μαζί μέσα στην χύτρα μας και το φαγητό είναι έτοιμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors