The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μαγειρίτσα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά :

εντόσθια αρνιού ( συκώτι, σπλήνα, καρδιές, έντερα, πόδι )

Κρεμμύδια ξερά

Κρεμμυδάκια φρέσκα

Άνηθο

μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι

μαρούλι

λίγο ρύζι

λεμόνι

αυγά

λάδι

 

Εκτέλεση :

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα εντόσθια να βράσουν για 10 λεπτά, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα αδειάζοντας την, τα κρυώνουμε και τα κόβουμε πολύ μικρά κομμάτια. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα για να τα σοτάρουμε για 3-5 λεπτά, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα εντόσθια συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο ακόμα. Ρίχνουμε μέσα νερό περίπου μέχρι τη μέση της κατσαρόλας ή λίγο πιο κάτω, αλάτι, πιπέρι, το μαρούλι κομμένο σε μέτρια κομμάτια αφού το έχουμε πλύνει πρώτα. Βράζουμε για 20 λεπτά. Στην συνέχεια βάζουμε το ρύζι και τον άνηθο και βράζουμε για 15 λεπτά. Στο τέλος πρέπει να έχει αρκετό ζωμό για να κάνουμε το αυγολέμονο.

Αυγολέμονο βλέπουμε συνταγή στο μενού μαγειρικής - σάλτσες και ντιπ. 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors