The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Γαρίδες σαγανάκι με βίδες

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

500γρ. ζυμαρικά βίδες

800γρ. φρέσκες γαρίδες

150 ml ελαιόλαδο

250 γρ ντομάτα τριμμένη

150 ml νερό

Αλάτι, πιπέρι

Ρίγανη θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

½ σκελίδας σκόρδο

1 κρεμμύδι

½ ματσάκι μαϊντανό  

Εκτέλεση

1.    Καθαρίζουμε τις γαρίδες και  τις πλένουμε καλά

2.    Βάζουμε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράση και προσθέτουμε τα ζυμαρικά

3.    Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο μαζί με το λάδι για λίγο

4.    Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε και αυτές

5.    Σβήνουμε με λίγο ούζο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά

6.    Βράζουμε για 10 λεπτά περίπου και όταν τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα αδειάζουμε και πάλι στην κατσαρόλα και αδειάζουμε μέσα τις γαρίδες

7  Ανακατεύουμε και τα βράζουμε όλα μαζί για 1-2 λεπτά και είναι έτοιμα

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors