- 23 Νοεμβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 90 Προβολή
Υλικά
500γρ. Πένες
500ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Παρμεζάνα
40ml. Σπορέλαιο
350γρ. Μανιτάρια πλεβρότους
Αλάτι
½ Κύβο κότας
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το νερό με αλάτι και όταν βράσει ρίχνουμε τις πένες
2. τις βράζουμε συμφώνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή
3. όταν βράσουν τις σουρώνουμε και τις βάζουμε στην κατσαρόλα
4. πασπαλίζουμε με λίγο σπορέλαιο και είναι έτοιμες
5. κόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά
6. προσθέτουμε το αλάτι το σπορέλαιο και σε 2-3 λεπτά μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο τυρί τριμμένο
7. βράζουμε για λίγο ακόμα (2-3 λεπτά )και η σάλτσα μας είναι έτοιμη
καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.