The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Λαχανόρυζο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΥΛΙΚΑ

Μισό λάχανο κομμένο σε φέτες και μετά σε κομμάτια μετρίου μεγέθους

1 - 2 καρότα τριμμένα σε χοντρό ρεντέ (τρίφτη)

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες

2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 κουταλιές τοματοπολτέ

3 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι

αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε το λάχανο πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει
  2. Σε μια βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι με το λάδι και όταν ξανθύνει αρκετά προσθέτουμε το λάχανο, το καρότο και την πιπεριά και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
  3. Αλατοπιπερώνουμε το φαγητό μας και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μελώσει
  4. Προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί, ρίχνουμε και 2 ποτήρια ζεστό νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει τα υγρά του και να μισό βράσει το λάχανο.
  5. Δοκιμάζουμε το φαγητό μας στο αλάτι και προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε έξτρα καυτό νερό στο φαγητό μας και αφήνουμε το ρύζι να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου
  6. Προσέχουμε το φαγητό μας να έχει ζουμάκι πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά, γιατί θα το αφήσουμε αλλά 10 λεπτά σκεπασμένο για να φουσκώσει
  7. Σερβίρουμε ζεστό με μπόλικο λεμονάκι.

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΌΡΕΞΗ!!!!!!

Την συνταγή μας την έστειλε ο Κ. Δημήτρης Δασκαλάκης

 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors