The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Ταλιατέλες με παντζάρι TheCook.gr

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά: για 2 μερίδες

250 γρ ταλιατέλες με παντζάρι

60 γρ βούτυρο

250 γρ μανιτάρια πλευρώτους

200 γρ ακτινίδια αγουρωπά

300 γρ κρέμα γάλακτος

Αλατοπίπερο

200 γρ τριμμένη γραβιέρα

Εκτέλεση:

1.       Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει

2.       Μέσα σε ένα βαθύ μπολ αδειάζουμε τις ταλιατέλες

3.       Και ρίχνουμε μέσα το βραστό νερό

4.       Το αφήνουμε 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι ταλιατέλες

5.       Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια και τα ακτινίδια να σοταριστούν

6.       Προσθέτουμε αλατοπίπερο και αφού σοταριστούν κα μαραθούν λίγο, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος

7.       Σουρώνουμε τις ταλιατέλες που έχουμε στο καυτό και της προσθέτουμε μέσα στο μίγμα που έχουμε μέσα στο τηγάνι μας

8.       Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί

9.       Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν γα 2-3 λεπτά

10.   Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα

 

Καλή όρεξη 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors