The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κουλουράκια Πορτοκάλι Νηστίσιμα με σταγόνες κουβερτούρας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 6
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκάλι

1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική

½ κουταλάκι γλυκού σόδα φαγητού

¼ κουταλάκι γλυκού αμμωνία

1 κούπα αραβοσιτέλαιο

2 βανίλια

80. γραμμάρια κουβερτούρα

4-5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσης

Εκτέλεση

1.    Σε μια μπασίνα (λεκάνη) βάζουμε το ξύσμα, τον χυμό, την σόδα και την αμμωνία

2.    Ανακατεύουμε καλά με τον αυγοδάρτη και προσθέτουμε το αραβοσιτέλαιο, την ζάχαρη και την βανίλια

3.    Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά ακόμα

4.    Αφαιρούμε τον αυγοδάρτη και ανακατεύουμε με το χέρι προσθέτοντας το αλεύρι

5.    Το ζυμάρι μας πρέπει να είναι ένα μαλακό ζυμάρι που να πλάθετε εύκολα σε ότι σχήμα θέλουμε π.χ. σμυρναίικα στριφτά κουλουράκια η με κουπάτ.

6.    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε θερμοκρασία 160-170 βαθμούς κελσίου για 20-25 λεπτά

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

          Καλή επιτυχία  

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors