The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κουλουράκια The Cook

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά

700\γρ.Αλευρι

15γρ. Μπέικιν πάουντερ

375γρ. Φρέσκο βούτυρο αγελάδας

188γρ. Άχνη  ζάχαρη

125γρ. Αυγά

1 Βανίλια

Εκτέλεση

  • Στον κάδο του μίξερ βάζετε το βούτυρο με την ζάχαρη να χτυπηθούν πολύ καλά.
  • Στην συνάχια ρίχνετε τα αυγά λίγο λίγο και συνεχίζετε το χτύπημα.
  • Όταν ρίξετε όλα τα αυγά και απορροφηθούν από το μίγμα σταματάτε το χτύπημα, κατεβάζετε τον κάδο του μίξερ και με μια σπάτουλα μαρίζ ανακατεύετε το μίγμα.
  • Ρίχνετε το αλεύρι μαζί με την βανίλια και  το  μπέικιν πάουντερ, ανακατεύετε απαλά με το χέρι σας να γήινη ένα μαλακό ζυμάρι και να πλάθετε εύκολα.
  • Κόβεται μικρά κομμάτια από το ζυμάρι και τα πλάθετε σε ότι σχήμα θέλετε,  στο τέλος τα αλείφετε μα κρόκο αυγού αναμιγμένο με λίγο νερό.  Ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο c για 20-25 λεπτά  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  

 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors