Κουλουράκια The Cook

    Υλικά

    700\γρ.Αλευρι

    15γρ. Μπέικιν πάουντερ

    375γρ. Φρέσκο βούτυρο αγελάδας

    188γρ. Άχνη  ζάχαρη

    125γρ. Αυγά

    1 Βανίλια

    Εκτέλεση

    • Στον κάδο του μίξερ βάζετε το βούτυρο με την ζάχαρη να χτυπηθούν πολύ καλά.
    • Στην συνάχια ρίχνετε τα αυγά λίγο λίγο και συνεχίζετε το χτύπημα.
    • Όταν ρίξετε όλα τα αυγά και απορροφηθούν από το μίγμα σταματάτε το χτύπημα, κατεβάζετε τον κάδο του μίξερ και με μια σπάτουλα μαρίζ ανακατεύετε το μίγμα.
    • Ρίχνετε το αλεύρι μαζί με την βανίλια και  το  μπέικιν πάουντερ, ανακατεύετε απαλά με το χέρι σας να γήινη ένα μαλακό ζυμάρι και να πλάθετε εύκολα.
    • Κόβεται μικρά κομμάτια από το ζυμάρι και τα πλάθετε σε ότι σχήμα θέλετε,  στο τέλος τα αλείφετε μα κρόκο αυγού αναμιγμένο με λίγο νερό.  Ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο c για 20-25 λεπτά  

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική