The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόρπιο με μήλο και γιαούρτι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

3 μέτρια μήλα

100ml. Χυμό μήλου

1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή

½ κουταλάκι γλυκού κανέλα

1 σφηνάκι   Grand Marnier

1 κουταλιά σούπας  βούτυρο μαργαρίνη

2 κουταλιές σούπας καρύδι τριμμένο

200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

1.    Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε ροδέλες

2.    Βάζουμε το βούτυρο στο τηγάνι και προσθέτουμε τα μήλα

3.    Σοτάρουμε για λίγο και ρίχνουμε την ζάχαρη

4.    Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και προσθέτουμε το χυμό μήλου

5.    Αφήνουμε να βράσουν για 3-4 λεπτά και ρίχνουμε την κανέλλα το Grand Marnier και το καρύδι

6.    Τα αφήνουμε για λίγο ακόμα να γλασάρουν καλά και είναι έτοιμα

7.    Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα πιάτο και από πάνω βάζουμε τα μήλα που έχουμε στο τηγάνι

Πασπαλίζουμε με λίγο κανέλλα ακόμα και λίγο τριμμένο καρύδι και είναι έτοιμο 

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη    

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors