The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κουραμπιέδες

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

350γρ. Βούτυρο

150γρ. Ζάχαρη άχνη

625γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 κουταλάκι γλυκού μπέικιν

150γρ. Αμύγδαλα 

Ζάχαρη άχνη για γαρνίρισμα 

Εκτέλεση

1.    Βγάζουμε αρκετή ώρα πριν το βούτυρο από το ψυγείο να είναι μαλακό

2.    Το βάζουμε στο μίξερ μαζί με την ζάχαρη και το κονιάκ και το χτυπάμε να γίνει μια αφράτη κρέμα

3.    Μετά το βγάζουμε από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι το μπέικιν και τα αμύγδαλα

4.    Τα αμύγδαλα τα έχουμε πρώτα καβουρδίσει στον φούρνο για 10 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς κελσίου

5.    Ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνει ένα ζυμάρι και πλάθουμε τους κουραμπιέδες

6.    Ψήνουμε στους 150-160 βαθμούς κελσίου για 20-25 λεπτά να πάρουν ένα ωραίο χρώμα απαλό καφέ

7.     είναι έτοιμοι να τους βάλουμε στην ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

 Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

 

Καλή επιτυχία 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors