The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κέικ καρότου & σπανάκι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

200γρ. Βούτυρο

260γρ. Ζάχαρη

250γρ. Καρότο

200γρ. Σπανάκι

100ml. Γάλα

100ml. Χυμό πορτοκάλι

5τεμ. Αβγά

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

1 Βανίλια

435γρ. Αλεύρι

Εκτέλεση

1.    Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη και προσθέτουμε τα αυγά λίγα λίγα

2.    Χτυπάμε στο μπλέντερ το σπανάκι με τον χυμό και το γάλα πολύ καλά και τα προσθέτουμε στο μίξερ

3.    Σταματάμε το χτύπημα, βγάζουμε το μπολ από το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μαρίζ

4.    Αδειάζουμε σε φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 45-50 λεπτά

5.    Μετά το βγάζουμε από τον φούρνο το αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε

6.    Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και είναι έτοιμο

 

Για περισσότερα δείτε το βίντεο  

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors