The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κρέπες με σοκολάτα, φρούτα και μπισκότα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 Υλικά συνταγής

2 αυγά

1 φλιτζάνι  αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 πρέζα ζάχαρη

¼  κουταλάκι γλυκού  αλάτι

1 ¼ φλιτζάνι  γάλα φρέσκο

2 κουταλιές  σούπας  βούτυρο λιωμένο κρύο

150 γρ. λιωμένη σοκολάτα ή Μερέντα

 1-2  μπανάνες κομμένες σε φέτες ή όποιο άλλο φρούτο σας αρέσει

ψιλοκομμένα ή τριμμένα μπισκότα

Τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση

1.  Χτυπάμε τ αυγά με σύρμα και προσθέτουμε το γάλα,

2.  το αλεύρι κοσκινισμένο το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.

3.  Χτυπάμε καλά με σύρμα τον χυλό

4.  Αφήνουμε το μείγμα να μείνει για 1 ώρα.

5.  Αν ο χυλός είναι παχύς, ρίχνουμε λίγο γάλα.

6.  Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε με χαρτί ένα αντ/κο τηγάνι,

7.  Ρίχνουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα και κουνάμε να απλωθεί.

8.  Ψήνουμε για 1 λεπτό  αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε 30 (sec) και από την άλλη πλευρά.

9.    Γεμίζουμε με μπανάνα ή άλλο φρούτο, περιχύνουμε με σοκολάτα και πασπαλίζουμε με μπισκότο.

απο τον ¨Αρη  Παπαστέλιου.

Καλή επιτυχία      

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors