The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μπισκοτογλυκό τύπου μιλφέιγ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

2 πακέτα κράκερ

650ml.φρέσκο γάλα

1 πακέτο κρέμα πατισερί βανίλια  

Κρέμα σαντιγί 250 ml

½ κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη

1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή

1 κουταλάκι γλυκού κακάο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τη μισή ποσότητα γάλακτος και βάζουμε μέσα τα ¾ των μπισκότων
  2. Τα αφήνουμε για 1-2 λεπτά και τα βγάζουμε σε ένα ταψάκι
  3. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο γάλα μέσα στο μπολ και προσθέτουμε την κρέμα πατισερί
  4. Χτυπάμε καλά για λίγο και την αφήνουμε λίγο στο ψυγείο
  5. Στρώνουμε τα μουσκεμένα μπισκότα σε μια φόρμα της αρέσκειας μας και ρίχνουμε από πάνω την κρέμα.
  6. Βάζουμε ακόμα μια στρώσει μπισκότα και μετά το βάζουμε στο ψυγείο για λίγο.
  7. Χτυπάμε την κρέμα σαντιγί και πασπαλίζουμε το γλυκό
  8.  Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μπισκότα αφού τα έχουμε τρίψει πρώτα και τα έχουμε αναμείξει με το κακάο την κανέλλα και τη ζάχαρη.

Λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί….
 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors