The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Ρυζόγαλο με σιμιγδάλι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4
ΧειρότεροΚαλύτερο 

πολίτικη παραλλαγή της απο πάνω συνταγής

Υλικα
1/2 κουπα ρυζι για σουπα (γλασε)
1 κουπα νερο
1 πρεζα αλατι

1 λιτρο γαλα
2 βανιλιες
5-6 κουταλιες τις σουπας ζαχαρι
1 κανελα ξυλο
2 κουταλιες τις σουπας σιμιγδαλι

Βράζουμε το ρυζι με το νερο και το αλατι, το αφηνουμε μεχρι να πιει ολο το νερο, προσοχη να μην μας κολληση το ρυζι,
Μολις εχει πιει το νερο βαζουμε το γαλα (κρατάμε λιγο σε ενα ποτηράκι) και τι ζάχαρη και το ξυλο κανελας ανακατεύουμε και το αφήνουμε να παρει βράση σε δυνατή φωτιά,
μόλις πάρει την πρώτη βράση χαμηλώσουμε αρκετά το ματι και ανακατεύουμε συνεχεία για να μην μας κολλήσει.
λιγο πριν το ρύζι να ειναι έτοιμο ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με το γάλα που είχαμε φυλάξει μαζι με τις βανίλιες
και το ρίχνουμε στο ρυζόγαλο, βράζουμε για αλλα 10 λεπτα ανακατεύοντας διαρκώς.
μοιράζουμε σε 6 μπολάκια και τα αφηνουμε να κρυωσουν λιγο πριν τα βαλουμε ψυγειο

Σερβιρουμε Κρυο η ζεστο πασπαλίζοντας με τριμμενη κανελα

Την συνταγή μας την έστειλε ο χριστης Qbrain

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors