The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα πατισερί

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά  

1  Κιλό γάλα

200γρ. ζάχαρη

8  Κρόκοι ή  4 ολόκληρα αυγά

150γρ. Αλεύρι

50γρ. Κόρν φλάουρ

Άρωμα βανίλιας  

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το γάλα & βανίλια. Σ’ ένα ανοξείδωτο σκεύος δουλεύουμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη πολύ καλά, εν συνεχεία βάζουμε τα’ αλεύρι και το κόρν φλάουρ δουλεύοντας συνέχεια . Αδειάζουμε λίγο λίγο το βραστό γάλα ανακατεύοντας πολύ καλά με σύρμα και κουνώντας το σκεύος.

Ξαναβάζουμε το μίγμα μεσ’ την κατσαρόλα και τη βάζουμε στη φωτιά δουλεύοντας με μια σπάτουλα μέχρι να δέσει, προσέχοντας να μην μας βράση. Αφού είναι έτοιμη την βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε ένα μικρό κομμάτι φρέσκο βούτυρο για άρωμα, την αφήνουμε να κρυώσει και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για πολλές δουλειές.

Αυτή την κρέμα την ανακατεύουμε με Σαντιγύ η με κεγέ για να γίνει πιο αφράτη και πιο γευστική, μετά την χρησιμοποιούμε σε πάστες τούρτες και αλλα γεμίσματα, όπως τα σου εκλέρ κορνέ και αλλα. 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors