The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κομπόστα Μήλου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά:

1 κιλό μήλα

115 γρ. δαμάσκηνα αποξηραμένα

250 γρ. σύκα αποξηραμένα

80 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα ωμά

3 ξυλάκια κανέλα

8 καρφάκια γαρίφαλο

400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

2 λίτρα νερό

1 λεμόνι

1 πορτοκάλι

Εκτέλεση:

1.      Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε 8 κομμάτια

2.      Σε ένα λεκανάκι βάζουμε αρκετό νερό και στύβουμε το μισό λεμόνι μέσα στο νερό

3.      Κόβουμε τα δαμάσκηνα και τα σύκα τα αποξηραμένα στη μέση και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στα μήλα

4.      Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα δυο λίτρα νερό ρίχνουμε την ζάχαρη και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την κανέλλα και το γαρίφαλο τα οποία τα βάζουμε 5-6 λεπτά πριν το τέλος και μετά τα αφαιρούμε

5.      Θα στύψουμε το πορτοκάλι και το μισό λεμόνι και θα τα προσθέσουμε και αυτά μέσα

6.      Τα αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτά και είναι έτοιμα

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors