The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Γρανίτα µε ανθότυρο και καρπούζι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 


ΥΛΙΚΑ

180 γρ. ανθότυρο

180 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

195 γρ. ζάχαρη άχνη

85 ml    γλυκόζης

350  ml νερό

χυµός από 1 λεµόνι

κομμάτια  καρπούζι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, µε τη βοήθεια ενός πιρουνιού, διαλύουµε το  ανθότυρο µέσα στο γιαούρτι και κρατάµε το µείγµα στην άκρη.
  2. Σε µια κατσαρόλα, σε µέτρια φωτιά, βράζουµε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το καρπούζι) και µόλις κρυώσουν προσθέτουµε μέσα το µείγµα με  το ανθότυρο και το γιαούρτι.
  3. Ανακατεύουµε καλά, ώστε να ομογενοποιηθεί το µείγµα, και το βάζουµε στην κατάψυξη να παγώσει ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
  1. Καθαρίζου το καρπούζι και το κόβουµε σε κύβους.
  1. Τους βάζουµε σε μπολάκια. Με το ειδικό εργαλείο (scoop) παίρνουµε µπάλες από τη γρανίτα και τις προσθέτουµε από πάνω.
  2. Το γλυκό μας είναι έτυμο,

Καλή επιτυχία

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors