The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Λευκός κορμός με ινδοκάρυδο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά:

250 γρ. λευκή κουβερτούρα

200 γρ. μαργαρίνη

160 ml. φρέσκο γάλα

400 γρ. ζαχαρούχο γάλα

3 πακέτα πτί-μπέρ

60 γρ ινδοκάρυδο

1 σφηνάκι κονιάκ

Λαδόκολλα 

Ινδοκάρυδο για επικάλυψη

Εκτέλεση:

1.     Θα σπάσουμε σε μια λεκάνη τα μπισκότα

2.     Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολ να λιώσει στο φούρνο μικροκυμάτων

3.     Μετά βάζουμε και την κουβερτούρα να λιώσει και αυτή

4.     Ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στην λεκάνη που έχουμε τα σπασμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί 

5.     Χωρίζουμε το μίγμα σε δυο μέρη και τα κάνουμε ρολά

6.     Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 40 με 45 λεπτά

7.       Μετά τα ανοίγουμε από την λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε με το τριμμένο ινδοκάρυδο και είναι έτοιμο το γλυκό μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο 

Get it on Google Play

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors