![Viber](https://www.thecook.gr/wp-content/uploads/2024/04/viber.png)
- 5 Νοεμβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 88 Προβολή
![](https://www.thecook.gr/wp-content/uploads/2013/11/Πιπεριές-γεμιστές-με-μανιτάρια.jpg)
Υλικά
8 πιπεριές για γέμισμα
2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια
2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά
2 κρεμμύδια ξερά
2 ώριμες ντομάτες
2 καρότα
Μαϊντανό , πιπέρι , αλάτι , λάδι
Εκτέλεση
1.Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες , τα καρότα ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
2.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και το μαϊντανό.
3.Γεμίζουμε τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι , λίγο λάδι και ρίχνουμε στο ταψί ένα ποτήρι νερό.
4.Ψήνουμε το φαγητό στους 200ο c για μία ώρα. Όταν ψηθούν οι πιπεριές από τη μία πλευρά, τις γυρίζουμε από την άλλη.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.