![Viber](https://www.thecook.gr/wp-content/uploads/2024/04/viber.png)
- 9 Δεκεμβρίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 167 Προβολή
![](https://www.thecook.gr/wp-content/uploads/2014/12/Μηλόπιτα-με-σφολιάτα-χαλβά.jpg)
Υλικά
300γρ. σφολιάτα
3 τεμ. μήλα
250 γρ. χαλβάς εμπορίου
κανέλα
1 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε σε χοντρό ρεντέ
- Ανοίγουμε την σφολιάτα και την βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα στο κάτω μέρος
- Απλώνουμε το μήλο επάνω στην σφολιάτα ρίχνουμε και όσο κανέλλα θέλουμε και τρίβουμε από πάνω τον χαλβά
- Τυλίγουμε την σφολιάτα σαν ρολό και το χαράζουμε από πάνω λίγο
- Πασπαλίζουμε την ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά στους 180 βαθμούς
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.