Ρεβανί νηστίσιμο με κρέμα σαντιγί

    Υλικά

    200γρ. σιμιγδάλι ψιλό

    100γρ. σιμιγδάλι χοντρό

    200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

    100γρ. ινδοκάρυδο

    300γρ. χυμό πορτοκάλι

    200γρ. καλαμποκέλαιο

    200γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

    2γρ. μαστίχα Χίου

    1 Βανίλια

    30γρ. μπέικιν πάουντερ

    Αμύγδαλο φίλε

    Εκτέλεση

    1. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα στεγνά υλικά εκτός από την ζάχαρη
    2. Σε μια άλλη λεκάνη βάζουμε το λάδι και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά
    3. Μετά αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε καλά
    4. Τα αδειάζουμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά .

    Για το σιρόπι

    Υλικά

    800γρ. νερό

    800γρ ζάχαρη

    1 λεμόνι 

    Εκτέλεση

    1. Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 8-10 λεπτά και είναι έτοιμο για σιρόπιασμα.

    Για την κρέμα σαντιγί

    Υλικά

    80γρ.ζάχαρη άχνη

    500γρ φυτική κρέμα γάλακτος

    Για λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική