Ομελέτα με καβουρμά και πατάτες

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 3 λεπτά)
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

1 Πατάτα

3 Αυγά

250γρ Καβουρμά

120 γρ, Κασέρι

50 ml Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε την πατάτα και την τρίβουμε στον τρίφτη σε ένα λεκανάκι
  2. Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο
  3. Ρίχνουμε την τριμμένη πατάτα και την ψήνουμε και από της δυο μεριές
  4. Αφαιρούμε την πατάτα και βάζουμε τον καβουρμά αφού πρώτα τον έχουμε κόψη κομματάκια
  5. Καβουρδίζουμε και τον καβουρμά λίγο
  6. Χτυπάμε τα αυγά βάζουμε αλάτι, πιπέρι και αδειάζουμε μέσα στον καβουρμά
  7.  ρίχνουμε και το κασέρι που το έχουμε κόψει και αυτό σε κυματάκια και τα ψήνουμε όλα μαζί

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί