Παραδοσιακό Σφουγγάτο

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 


Υλικά:

3 αυγά

1 κολοκυθάκι

1 κρεμμύδι

1 ντομάτα

60ml. ελαιόλαδο

100 γρ. φέτα

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

5-6 δυόσμο

60ml. νερό

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες
  2. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  3. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι μας και σοτάρουμε το κολοκυθάκι
  4. Κόβουμε την ντομάτα στα τέσσερα αφαιρούμε το εσωτερικό της ντομάτας και κόβουμε την υπόλοιπη σε μικρά κομμάτια
  5. Εφόσον σοταριστούν τα κολοκυθάκια ρίχνουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι,  τη ρίγανη και αφήνουμε να ψηθούν και αυτά αρκετά
  6. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα λεκανάκι μαζί με το νερό
  7. Κόβουμε το τυρί σε καρεδάκια το ρίχνουμε μέσα στα χτυπημένα αυγά και τα βάζουμε όλα μαζί στο τηγάνι
  8. Ψήνουμε όσο χρειάζεται και το φαγητό μας είναι έτοιμο

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει.