The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μπριζόλες χοιρινές με πατάτες φούρνου

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

4-5 μπριζόλες χοιρινές (λαιμού)

6-7 πατάτες μέτριες

1 λεμόνι

1 σκελίδα σκόρδο

80ml. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

½ κουτ. γλυκού κόκκινο πιπέρι

1 κουτ. γλυκού ρίγανη

½ κουτ. γλυκού θυμάρι

Λίγο μοσχοκάρυδο

500ml. νερό

 

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι
  2. Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες  κυδωνάτες
  3. Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το νερό
  4. Βάζουμε τις μπριζόλες στο ταψί και τα αναμειγνύουμε όλα μαζί καλά
  5. Στρώνουμε τις πατάτες στο ταψί, τοποθετούμε από πάνω τις μπριζόλες και προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό σε μια άκρη
  6. Βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για μια ώρα και είκοσι λεπτά στους 250 βαθμούς.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Καλή σας Όρεξη!

 

Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors