The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κότσι χοιρινό στο φούρνο με πατάτες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά 

4 τεμάχια κότσια χοιρινά περίπου 2 κιλά

7 πατάτες μέτριες

120 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 σκελίδα σκόρδο

Ρίγανη Θυμάρι από 1 κουταλάκι γλυκού

 1 κουταλάκι γλυκού  Κόκκινο πιπέρι

Λίγο κάρυ λίγο μοσχοκάρυδο

1 λεμόνι

800 ml νερό 

Εκτέλεση  

  1. Πλένουμε τα κότσια και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν
  2. Καθαρίζουμε και πλένουμε της πατάτες, τις κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια και τις βάζουμε στην γάστρα
  3. Προσθέτουμε και τα κότσια, βάζουμε και τα μπαχαρικά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά 
  4. Στο τέλος ρίχνουμε και όσο νερό χρειάζεται και τα βάζουμε στον φούρνο για δυο ώρες και 20 λεπτά .

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακλουθεί

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors