The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Νουά Μόσχου ψητό κατσαρόλας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

100  ml Ελαιόλαδο

1 νουά μόσχου

2 κόκαλα μόσχου

2 τεμάχια κρεμμύδια

2 τεμάχια σελινόρυζα

3 καρότα

2 λεμόνια

1 κουτ. σούπας αλάτι

1 κουτ. γλυκού πιπέρι

2 φύλλα δάφνης

3 κουτ. σούπας αλεύρι

1 κουτ. σούπας βούτυρο

½ νεροπότηρο κρασί

1 ½ λίτρο νερό

Εκτέλεση:

  1. Σε μια χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το νουά για να τα σοτάρουμε καλά από όλες τις μεριές
  2. Σβήνουμε με το κρασί μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο τέλος βάζουμε  και το νερό, κλίνουμε το καπάκι της χύτρας και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά
  3. Φτιάχνουμε ένα ρου και όταν είναι έτυμο το φαγητό παίρνουμε τα λαχανικά τα βάζουμε στην κατσαρόλα που έχουμε το ρου και φτιάχνουμε την σάλτσα
  4. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και το σερβίρουμε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για συμβουλές βήμα βήμα

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors