Νουά Μόσχου ψητό κατσαρόλας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Υλικά:

100  ml Ελαιόλαδο

1 νουά μόσχου

2 κόκαλα μόσχου

2 τεμάχια κρεμμύδια

2 τεμάχια σελινόρυζα

3 καρότα

2 λεμόνια

1 κουτ. σούπας αλάτι

1 κουτ. γλυκού πιπέρι

2 φύλλα δάφνης

3 κουτ. σούπας αλεύρι

1 κουτ. σούπας βούτυρο

½ νεροπότηρο κρασί

1 ½ λίτρο νερό

Εκτέλεση:

  1. Σε μια χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το νουά για να τα σοτάρουμε καλά από όλες τις μεριές
  2. Σβήνουμε με το κρασί μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο τέλος βάζουμε  και το νερό, κλίνουμε το καπάκι της χύτρας και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά
  3. Φτιάχνουμε ένα ρου και όταν είναι έτυμο το φαγητό παίρνουμε τα λαχανικά τα βάζουμε στην κατσαρόλα που έχουμε το ρου και φτιάχνουμε την σάλτσα
  4. Κόβουμε το κρέας σε φέτες και το σερβίρουμε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για συμβουλές βήμα βήμα