Συκώτι με γάλα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

500γρ. Γάλα φρέσκο 

4 φέτες συκώτι

Καλαμποκάλευρο για πανάρισμα

Αλάτι

Πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

60ml. Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το γάλα σε ένα μπολ και βάζουμε μέσα τις φέτες από το συκώτι τις αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
  2. Βγάζουμε το συκώτι από το γάλα το σκουπίζουμε καλά με απορροφητικό χαρτί .
  3. Σε ένα τάπες αδειάζουμε το καλαμποκάλευρο βάζουμε τα μπαχαρικά στις φέτες από το συκώτι και πανάρουμε σε αυτό
  4. Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι θωρακίζουμε καλά τα παναρισμένα συκώτια προσθέτουμε και το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά το συκώτι γυρίζοντας το πολλές φορές .

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί