Συκώτι με πάπρικα γλυκιά δεντρολίβανο και ξύδι

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

4 τεμάχια συκώτι των 200 γρ

Αλάτι

πάπρικα κόκκινη γλυκιά

1 κουτ. γλυκού ρίγανη

1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο

2 κουτ. σούπας ξύδι

  Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Φρυγανιά για το πανάρισμα

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τις φέτες από το συκώτι σε ένα πιάτο και ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά
  2. Μετά βάζουμε το τηγάνι με το ελαιόλαδο στην φωτιά για να ζεσταθεί το λάδι
  3. Πανάρουμε τα συκώτια στην φρυγανιά
  4. Τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά γυρίζοντας πολλές φορές
  5. Στο τέλος σβήνουμε την εστία μας και ρίχνουμε το ξύδι
  6.  γυρίζουμε και τις δυο μεριές το συκώτι και είναι έτυμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει