The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος ψητός με πατάτες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

200 γρ. ελαιόλαδο

200 γρ. κρασί ροζέ

Αλάτι

½ κουτ. γλυκ. πιπέρι μαύρο

1 κουτ. γλυκ. πάπρικα

1 κουτ. γλυκ. Ρίγανη

1 κουτ. γλυκ. Θυμάρι

1 κουτ. γλυκ. Δενδρολίβανο

2 κουτ. σούπας κέτσαπ

100 γρ. ηλιέλαιο

300 γρ. βούτυρο αγελάδος

2,5 κιλά πατάτες

1 σκελίδα σκόρδο

400 γρ. νερό

Εκτελεση

  1. Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά το κρέας.
  2. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
  3. Τοποθετούμε το κρέας μέσα σε μια λεκάνη.
  4. Ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το κρασί και το βούτυρο.
  5. Αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί με το κρέας και τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να μαριναριστούν.
  6. Αδειάζουμε τα κομμάτια του κρέατος σε ένα μεγάλο ταψί, προσθέτουμε και λίγο βούτυρο, ρίχνουμε το κρασί και το νερό.
  7. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς κελσίου για 1,5 ώρα περίπου και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας